top of page
  • Foto van schrijverEpicTrails.nl

Ontdek de Magie van de Spanderswoud Trailrun !

Bijgewerkt op: 22 mei
Als je houdt van avontuur, natuur en een sportieve uitdaging, dan mag je de Spanderswoud Trailrun op 28 september 2024 absoluut niet missen!


Deze unieke trailrun neemt je mee op een betoverende route door het prachtige Spanderswoud.

Wat deze trailrun zo bijzonder maakt, is niet alleen de schoonheid van het bos, maar ook de relaxte en inclusieve sfeer die heerst tijdens het evenement.


VOOR IEDEREEN

Of je nu een doorgewinterde trailrunner bent of net begint met rennen, er is voor elk niveau een passende afstand: 7,5 kilometer voor degenen die het rustig aan willen doen en 15 kilometer voor wie een wat grotere uitdaging zoekt. De start en finish vinden plaats op het prachtige terrein van Natuurmonumenten “Boekesteyn” in ‘s-Graveland. Van daaruit leidt de route je langs schilderachtige lanen richting het Spanderswoud, waar je jezelf zult onderdompelen in smalle, kronkelende trails te midden van de rust en stilte van de natuur.


GEEN MASSALE START

Door het starten in verschillende tijdsblokken wordt de rust bij de start en ruimte in het woud gegarandeerd, zodat je optimaal kunt genieten van je hardloopavontuur.Rodondenderons langs de trail in het prachtige bos van NatuurmonumentenBij de start en halverwege de 15 kilometer zijn er verzorgingsposten waar je kunt genieten van kleine snacks en verfrissende drankjes. Vergeet niet je eigen drinkcup mee te nemen. Er zijn geen bekertjes aanwezig om onnodige verspilling tegen te gaan.


GEEN TIJDREGISTRATIE

De Spanderswoud Trailrun is geen wedstrijd met tijdregistratie, maar een pure beleving van het rennen door de natuur. Aan het einde van je avontuur wacht een welverdiende medaille op je, als tastbare herinnering aan je persoonlijke overwinning.
Loop jij liever langere afstanden?

  • Ja, zo lang mogelijk.

  • Nee, dit is meer dan genoeg

  • Iets langer zou perfect zijn


DOE MEE!

Dus, markeer september in je agenda, bereid je voor op een leuke ochtend vol natuur en sport, en laat je verrassen door de betoverende schoonheid van de Spanderswoud Trailrun. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op onze allereerste trailrun vanuit Epictrails.nl en je te laten genieten van al het moois dat het Spanderswoud te bieden heeft!

Tot dan!

Groet Maarten

487 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page